Творчески комплект “Снежен човек”

Искате ли сами да си изработите уникална подаръчна торбичка, с която да зарадвате любим човек? Искате ли да подготвите вълнуваща коледна изненада? Или желаете да подарите на своето дете възможност да упражни детската си креативност? Тогава този творчески комплект е точно за вас.

 
 

Комплектът съдържа готови материали за изработването на подаръчна торбичка “Снежко” от филц. Материалите са пригодени за лесно изпълнение – предвидени са места за извършване на “шев”, като шнурчето се промушва през тях. Включва 2 бр. основа, 2 бр. дръжки, 1 бр. набор с детайли (носле, очички, кръгчета за уста), 1 бр. лента за дъно на торбичката, 1 бр. пластмасова игла за шиене, конци за съединяване на отделните части. В кутията ще намерите указания и упътване за работа. Размери – 20/23/5 см. Цветовите варианти за Снежко са в бяло и в синьо. При заявка се уточнява и предпочитаният цвят за подаръчната торбичка.

 

Творческият комплект е подходящ за деца от 6 до 12 години.

Цената за един брой е 20 лв. При поръчка на два броя ползвате отстъпка от 10%, а за поръчка до 5 броя – 20% намаление. 

Може да поръчате своя творчески комплект от активния бутон в края на публикацията, като ни изпратите съобщение със следните данни:

  1. Име на получателя
  2. Телефон на получателя
  3. Адрес за доставка – до офис на СПИДИ

ВАЖНО: Плащането става с наложен платеж на куриера при получаването с опция за преглед на пратката.