Зарежда Събития
Намери Събития

Event Views Navigation

Предстоящи Събития

септември 2019

Монтесори за деца от 3 до 6 години

Совичка, УЛ. „ИВАН ХАДЖИВЪЛКОВ“ 12
Добрич, България
септември 7 @ 09:30 - 11:00

Заниманието е ориентирано към най-малките ни участници, които тепърва овладяват основни умения, изграждат навици и способности, развиват фините движения на пръстите на ръката, формират адаптивна нагласа, тренират различни полезни упражнения от реалния живот. Ще работим за развиване и усъвършенстване на практическите, езиковите, комуникативните и логическите умения, като експериментираме, творим и се забавляваме. Очакваме ви точно в 9.30 ч. Доскоро!

Виж повече »

Монтесори за деца от 6 до 12 години

Совичка, УЛ. „ИВАН ХАДЖИВЪЛКОВ“ 12
Добрич, България
септември 7 @ 11:30 - 13:00

Здравейте, монтесорковци! Продължава нашето пътешествие в големия свят на познанието из лабиринтите на времето, пространството, логиката, езика, творческите настроения, натюрела и света на необятната природа. Ще проектираме архитектурни решения. Ще пресмятаме с големи цифри. Ще планираме и интерпретираме информация. Ще експериментираме, проучваме и издирваме интересни и любопитни фотоси и описания... И то - забавлявайки се!  Очаквам ви точно в 11. 30 ч. Доскоро!

Виж повече »

Игрите на Звукознайка

Совичка, УЛ. „ИВАН ХАДЖИВЪЛКОВ“ 12
Добрич, България
септември 7 @ 13:30 - 14:30

С началото на новата учебна година настъпват много творчески вълнения. Този път сме поканили Звукознайка, която е подготвила интересни игри за усвояването и упражняването на езиковите и комуникативните умения, креативното мислене и творческото писане. На своите възпитаници Звукознайка ще разкрие тайните на словесната ритмика и как се правят уникални речеви картини, а в различни езикови експерименти ще представи пъстротата и езиковото разнообразие на частите на речта и на частите на…

Виж повече »
+ Export Events