Зарежда Събития
Намери Събития

Event Views Navigation

Предстоящи Събития

април 2021

Монтесори за деца от 3 до 6 години

Совичка, УЛ. „ИВАН ХАДЖИВЪЛКОВ“ 12
Добрич, България
април 17 @ 09:30 - 11:00

Заниманието е ориентирано към най-малките ни участници, които тепърва овладяват основни умения, изграждат навици и способности, развиват фините движения на пръстите на ръката, формират адаптивна нагласа, тренират различни полезни упражнения от реалния живот. Ще работим за развиване и усъвършенстване на практическите, езиковите, комуникативните и логическите умения, като експериментираме, творим и се забавляваме. Очакваме ви точно в 9:30 ч. До скоро!

Виж повече »

Монтесори за деца от 6 до 12 години

Совичка, УЛ. „ИВАН ХАДЖИВЪЛКОВ“ 12
Добрич, България
април 17 @ 11:30 - 13:00

Здравейте, монтесорковци! Продължава нашето пътешествие в големия свят на познанието из лабиринтите на времето, пространството, логиката, езика, творческите настроения, натюрела и света на необятната природа. Ще проектираме архитектурни решения. Ще пресмятаме с големи цифри. Ще планираме и интерпретираме информация. Ще експериментираме, проучваме и издирваме интересни и любопитни факти, фотоси и описания... И то - забавлявайки се!  Очаквам ви точно в 11:30 ч. До скоро!

Виж повече »

Онлайн обучение

април 18 @ 09:00 - 17:00

Здравейте! Споделям графика на часовете в онлайн среда, както и кратко пояснение за самата организация на обучение. Онлайн срещите се провеждат под формата на видео разговор, по време на който детето е активен участник в обучителния процес, работи със специално подготвени за целта материали, които отговарят на личните му образователни потребности.  График: 9:00 - 9:40 ч. - подготовка за НВО 10:00 - 10:40 ч. - подготовка за НВО 13:00 -…

Виж повече »
+ Експортирай събития