Зарежда Събития
Намери Събития

Event Views Navigation

Предстоящи Събития

януари 2019

Монтесори за деца от 3 до 6 години

Совичка, УЛ. „ИВАН ХАДЖИВЪЛКОВ“ 12
Добрич, България
януари 19 @ 09:30 - 11:00

Заниманието е ориентирано към най-малките ни участници, които тепърва овладяват основни умения, изграждат навици и способности, развиват фините движения на пръстите на ръката, формират адаптивна нагласа, тренират различни полезни упражнения от реалния живот. Ще работим за развиване и усъвършенстване на практическите, езиковите, комуникативните и логическите умения, като експериментираме, творим и се забавляваме. Очакваме ви точно в 9.30 ч. Доскоро!

Виж повече »

Монтесори за деца от 6 до 12 години

Совичка, УЛ. „ИВАН ХАДЖИВЪЛКОВ“ 12
Добрич, България
януари 19 @ 11:30 - 13:00

Здравейте, монтесорковци! Продължава нашето пътешествие в големия свят на познанието из лабиринтите на времето, пространството, логиката, езика, творческите настроения, натюрела и света на необятната природа. Ще проектираме архитектурни решения. Ще пресмятаме с големи цифри. Ще планираме и интерпретираме информация. Ще експериментираме, проучваме и издирваме интересни и любопитни фотоси и описания... И то - забавлявайки се!  Очаквам ви точно в 11. 30 ч. Доскоро!

Виж повече »

Монтесори за деца със СОП

Совичка, УЛ. „ИВАН ХАДЖИВЪЛКОВ“ 12
Добрич, България
януари 19 @ 13:30 - 14:30

Здравейте, любознателни дечица! Знам, че уроците в училище понякога са трудни или скучни, твърде абстрактни или безинтересни. Точно затова ще бъде и нашата среща в събота - да коригираме и преодолеем обучителните затруднения. Заниманието е предвидено за деца от Втори план на развитие - от 6 до 12 години. Ще работим с Монтесори материали за онагледяване на абстрактните понятия. Ще ви очаквам точно в 13.30 ч. Доскоро!

Виж повече »

Игрите на Звукознайка

Совичка, УЛ. „ИВАН ХАДЖИВЪЛКОВ“ 12
Добрич, България
януари 19 @ 15:00 - 16:00

Още ли смятате, че четенето и писането са скучни? Не се колебайте и със Звукознайка се запознайте. Тя ще ви разкрие тайните на словесната ритмика, ще ви покаже как да нарисувате неповторими речеви картини. В езиковата лаборатория на Звукознайка може да се включите в различни творчески експерименти, опознавайки пъстротата и разнообразието на думите, като откриете родството помежду им, или пък като поиграете на гоненка с бягащите глаголи, да се повеселите…

Виж повече »

юни 2019

Творителница за Деня на детето

Совичка, УЛ. „ИВАН ХАДЖИВЪЛКОВ“ 12
Добрич, България
юни 1 @ 11:30 - 13:00

Заповядайте, мили деца, да се повеселим и да празнуваме! Тази година Совичка ви е подготвила истинска Творителница за приключения. Поканила е специално за вас Щастливка, заедно с която ще ви поведат във веселото царство на играта. Ще експериментираме с цветната палитра на Багрита и ще търсим вълнуващи неща в лабиринта на Любознайка.  Нали празниците са затова - да се забавляваме, да сме радостни, да творим красота и хармония. Очаквам ви!

Виж повече »
+ Export Events