Образователна книжка по география

Образователната книжка “Географското приключение на Лиско” е първа от поредицата детски книги за деца от 5 до 9 г. Любознателното лисиче е инициатор на мащабно географско приключение и ви кани заедно да прекосите планетата Земя надлъж и нашир, да стигнете до Луната, да се гмурнете в дълбините на моретата, да изкачите най-високите върхове, да посетите живописни селища или далечни държави. Лиско познава посоките, ще ви обясни какво се случва, когато Земята се върти около Слънцето, ще ви представи различията в земната повърхност и още много интересни факти от тайните на географията. 

Книжката е подходяща за деца от 5 до 10 години. Представя различен начин за опознаване на основните географски понятия, което я прави безценен помощник на родителите, учителите и специалистите при работата им с подрастващите.

Съдържа резюмирани текстови описания на илюстрациите, предвидени за оцветяване. Спомага за развиването на детската сръчност и графомоторните умения, провокира изследователското начало у малчуганите, стимулира логическото мислене, развихря въображението. Отправна точка на това творческо пътешествие е тематичното въведение за Земята – планетата, на която живеем. Опознаването на земната повърхност е важно, тъй като ни помага да разберем природата, нейните закони и правила, за да може да се впишем в голямото космическо семейство.

Подгответе се за една вълнуваща географска експедиция.

ВАЖНО: Ако решите да подарите на своето дете книжката за по-масов празник или имен ден, направете поръчка поне 2 седмици предварително. Съобразете се, ако има почивни дни около датата на повода заради работното време на куриерите.

МНОГО ВАЖНО: Книгата е най-добрият приятел на децата. Този подарък, поднесен дори и на по-малко дете, ще провокира приятни емоции и разширяване на неговите познавателни кръгозори.

Книжката не може да се купи в книжарниците.

Може да поръчате от активния бутон в края на публикацията, като ни изпратите съобщение със следните данни:

  1. Име на получателя
  2. Телефон на получателя
  3. Адрес за доставка – до офис на ЕКОНТ

ВАЖНО: Плащането става с наложен платеж на куриера при получаването с опция за преглед на пратката.

Единичната цена е 5 лв.

Ако сте учител и желаете за ползвате като учебно пособие книжката, при поръчка на 10 книжки – 10 % отстъпка и безплатна доставка до офис на ЕКОНТ за територията на България.

При поръчка на 20 книжки – 15 % отстъпка и безплатна доставка до офис на ЕКОНТ.